Però com que quan comença el cole dels nens, també comença el cole dels grans, demà toca fiambrera altre cop.
Per tant, a saber:
Espaguetis amb cloïsses + meló
Es bullen els espaguetis. 7 minuts els del Caprabo i surten perfectes, que s'aguanten bé uns quants dies a la nevera en un tàper o bé que es poden congelar. Recomano que es faci en racions individuals, per facilitar la feina.
Les cloïsses s'obren a part, en una olla (o pot) amb un raig d'aigua, no massa, vi blanc, una branca de julivert, mitja llimona, sal i pebre. Quan ja s'han obert, es reserven a part. Es fa una salsa marinera amb ceba, tomàquet natural triturat, all i julivert, picada de fruits secs i vi blanc.
Es sofregeix la ceba fins que està tova i s'hi afegeix una picada de fruits secs i all i julivert, sal i pebre u quan està cuit l'all s'hi afegeix una mica, no gaire, de tomàquet natural triturat. Es deixa sofregir un parell de minuts i s'hi aboca el vi blanc, que es deixa reduir. Quan la salsa està lligada s'hi afegeixen les cloïsses i, posteriorment, es posa tot junt damunt els espaguetis.
Meló:
Es talla meló a gust i es posa en un pot. Ja està.
Que vagi de gust.
2 comentaris:
Boníssim.
I fàcil i ràpid, en sèrio. Es poden deixar congelades les cloïsses obertes amb la salsa apart (que també es pot congelar) i els espaguetis, també.
Fantàstic.
Publica un comentari a l'entrada