dijous, de març 04, 2010

Nosaltresllegim.cat

Fa uns dies, dimarts per ser exactes, a través del Facebook vaig llegir una crítica d'Els homes que no estimaven les dones a un bloc que no coneixia: Nosaltresllegim.cat. Com que ja coneixeu la meva opinió sobre aquests llibres, no m'estendré aquí a dir què em semblen.
Però sí que permeteu-me que us presenti aquest nou bloc, www.nosaltresllegim.cat, que segur que n'hi ha moltes que us agrada (també n'hi ha molts, però les moltes són més comentaristes del meu bloc, la veritat).
A més, em fa il·lusió que m'hagin demanat que hi col·labori. No només m'ha pujat l'ego, cosa que també li agraeixo a la Montserrat Brau, que és qui m'ho ha proposat, sinó que a més és un plaer poder participar d'una iniciativa que m'agrada, em satisfà, em motiva i, perquè no, em fa sentir volguda (ei, tots i totes tenim dies més tontets, què voleu).
La meva primera col·laboració va ser aquesta, amb Sense ni cinc a París i Londres, de George Orwell.
Espero que us agradi, però sobretot espero que us apunteu, també, a llegir Nosaltresllegim.cat. Val la pena, hi ha llibres molt interessants i, sobretot, gent a qui li agrada llegir i a qui li agrada parlar de llibres amb passió.

PS. Prometo actualitzar-me. El bloc i jo. Algo farem. Encara no sé el què. Però ens revolucionarem. Que ens cal. Anar al Sephora ja està fet; ara falta aplicar els nous tons... :)

2 comentaris:

Montserrat Brau ha dit...

Hola Àlex!
M'ha agradat molt conèixer-te! de debò!! ja tinc ganes que ens facis arribar la teva mini-presentació i crear-te un perfil d'autora, perquè crec que ens pots ajudar a separar el gra de la palla a les llibreries!!! Un cop més, gràcies!

Àlex ha dit...

Hola Montserrat! Tres dies sense internet em deixa fora de joc... Des de dimecres al migdia, sense Facebook ni blocs!!!!!!!!!
Mercès per la invitació; tan aviat com pugui (posa-li diumenge, probablement) t'ho passo tot!