dimarts, de juny 10, 2008

Una pel·li: Running Scared

M'agraden les pel·lis de trets, de morts, força violentes. Ho haig de confessar. Suposo que és una manera com una altra d'evitar ser-ho jo, de violenta (almenys no més del que ja puc ser de tant en tant...).
La pel·li d'avui és Running Scared (2006) que a l'Estat Espanyol, amb la seva habitual imaginació van traduir per "La prueba del crimen" (a qualsevol traductora que fes una feina tan lamentable la farien fora de la feina al cap de cinc minuts...).
És una pel·lícula de policies, màfies, proves que desapareixen i han d'aparèixer, molts trets, molts cops i molts moviments de càmera. No guanyarà mai de la vida un Òscar ni passarà als annals del cinema com una obra d'art. Però l'hora i tres quarts que dura, aproximadament, és francament entretinguda i no penses en res més que veure si el pobre desgraciat que ha perdut la pistola plena d'empremtes d'un altre mafiós serà capaç de trobar-la abans que li pelin la família sencera els gàngsters russos que el busquen.
Que l'amic del seu fill li prengui la pistola per matar el seu padrastre té el seu què, però a mi em va agradar especialment el tros de la pista de gel.
L'actor principal, en Paul Walker, és un dels que està prenent espai en les pel·lis d'acció, com el Jason Statham (Lock&Stock; Snatch...). Se l'ha vist també a Banderes dels nostres pares, del Clint Eastwood, que també és recomanable.
Ningú no ha dit que cal tenir bon gust en les pel·lícules, oi?

1 comentari:

Unknown ha dit...

La pel·li és entretingudíssima.