dimecres, de febrer 22, 2012

Eurovegas o euroidiotes

Voler posar el macrocasino a Catalunya és una imbecil·litat.

Ve un senyor i es passa la llei per l'entrecuix i a més, no només ho diu, sinó que a sobre se'n vanta. Collonut.
Tabac en llocs tancats, drets dels treballadors al canyet, turisme de creuer i oci caspós i ludòpata.
Fantàstic.
Això lliga amb el meravellós, tecnològic, extraordinari Mobile World Congress? És perquè aquests senyors i senyores (i els d'Alimentària, i els del Meeting Point, i els del Saló de l'Automòbil, entre d'altres) tinguin un lloc on esbargir-se després d'una dura jornada laboral? Suposo que el senyor del tabac i dels treballadors explotats també exigirà, després, que pugui obrir un prostíbul, per donar servei complet (quina gràcia), on les pobres desgraciades seran directament explotades, oi? Més que res perquè va amb el pack!
S'atreviria aquest senyor a anar a Noruega i proposar infringir la llei? O bé a Alemanya?
Som un país del tercer món, és evident. No em preocupa, senzillament ho constato. Ens hi tracten els americans amb aquests projectes d'Eurovegas a Barcelona, ens hi tracta Ryanair quan diu que la Generalitat tingui la boca calladeta quan es parla de drets dels treballadors, ens hi tracta la Comissió Europea quan ens diu que no podem gastar el que decidim, ens hi tracta Espanya quan ens vol fiscalitzar els comptes.
Per cert, i el turisme de qualitat? I les inversions en innovació i recerca?
Calla, que eren paraules que ni tan sols saben què volen dir...

1 comentari:

Nnunnia ha dit...

Bàsicament per un turisme de qualitat hi hauria d'haver qui dirigeixi les coses (prèviament) de qualitat.... I de moment que jo sàpiga la cosa no va massa ben endireccionada cap aquesta línia.

Si és que es podria dir que estem arribant a una frontera on tan sols hi haurà dos camins:
Opció 1: Et compres una pandereta. (En aquesta opció hi ha un annex dirigits per els denominats "listillos de turno" on hi ha una annexopció : Ser un xoriçot)
Opció 2: Marxar i emigrar, així si més no tens opció a mantenir la dignitat com a persona sacrificant marxar del país propi.