dijous, de desembre 18, 2008

Llibres pendents, pel·lícules penjades...

Prometo fer ressenyes sobre: Els homes que no estimaven les dones, de Stieg Larsson; La segona mort de Jesucrist, de Francesc Puigpelat; Persèpolis, de Marjane Satrapi; El pont dels jueus, de Martí Gironell; El asombroso viaje de Pomponio Flato, d'Eduardo Mendoza.

Prometo parlar de Guardians de la Nit (2004) i Guardians del Dia (2006), de Timur Bekmabetov; de Lock & Stock (1998), de Guy Richie; d'El jardiner constant (2005), de Fernando Meirelles; de Cidade de Deus (2002), també de Meirelles; de Miller's Crossing (o Mort entre les flors...) (1990), dels germans Coen; d'Els falsificadors (2007) d'Stefan Ruzowitzky.
Ho faré durant aquests dies de Nadal. Ho prometo. Però per falta de temps i de capacitat (la meva neurona està de baixa), m'ha obligat a limitar-me a penjar vídeos de YouTube.
De totes maneres, també em ve de gust recuperar unes quantes cançons bàsiques per a mi.

Something changed, PulpSmell like teen spirit, NirvanaGive it away, Red Hot Chilli PeppersHeavyweight champion of the world, Reverend and the Makers

5 comentaris:

Mireia ha dit...

jo també vull fer moltes coses aquestes feste i ja veurem com acabarà, que em conec

kweilan ha dit...

Segur que per vacances alguna cosa de les que ens proposem farem...Ja has començat el del larsson? Llegire el teu post!

Àlex ha dit...

El del Larsson el vaig començar i acabar en pocs dies. S'ha de reconèixer que és fàcil de llegir... Ara, creieu-me, encara haig de decidir si m'ha agradat o no... Per això necessito uns dies de reflexió...
El que sí que us proposo, per aquests dies de vacances, és que us deixeu caure per una biblioteca pública (si sou de Barcelona, la del Poble Sec, especialitzada en novel·la negra i li pegueu un repàs a Joc de testimonis, d'Stanley Ellis, Joc brut, de Manuel de Pedrolo i/o Víctimes en fals, de Sébastien Japriost.
Magnífics els tres!

Jesús M. Tibau ha dit...

molts llibres pendents; a tots ens passa

Àlex ha dit...

No, si el problema és que llegits els tinc; el què no he fet és encara comentar-los...
D'altra banda, suggeriu llibres per aquests dies, que em deixaré caure per la biblioteca a veure si els puc agafar...
Jesús M, benvingut! Espero que passis per aquí més sovint!