dijous, de juny 04, 2009

Calafell

Calafell és el màxim exponent del meu amor-odi. Detesto profundament Calafell i la seva vida (zona platja, ei) des que tinc 15 anys. No m'agrada. No m'ha agradat mai, ni quan tenia edat per anar a l'Espit a prendre'm els "metres de xupitos". I en canvi és un dels llocs que em genera més bon rotllo, més tranquil·litat, més relax, més pau.
Suposo que fonamentalment el fet de ser-hi amb tota la meva família, home,mare, germana, germans, neboda, nebot (sovint tietes i oncles) a mi, que sóc grupal de mena, em satisfà. Em fa sentir comfortada i acomboiada per un entorn de certeses.

Dissabte al matí agafaré la Renfe, el bocata i l'ampolla d'aigua, un llibre ben gruixut, em carregaré de paciència i baixaré fins a Calafell. I quan arribi sé que la meva germana m'haurà preparat el meu plat preferit, arròs, i que la meva mare estarà encantada de veure'm un cap de setmana sencer i poder discutir i jugar a cartes, i que els meus nebots m'arrossegaran a jugar amb les onades... I seré feliç de perdre'm en aquesta calma, bressolada per les onades i la calor, barrejant factor Delial factor 30 i sorra de la platja...

4 comentaris:

pilar ha dit...

Delial????. No germana, no, aquest any t'hem preparat una crema de farmàcia que fa que arribis a la platja blanca i enganxosa com una medusa!

kweilan ha dit...

Calafell està bé menys a l'estiu perquè hi ha moltíssima gent.

Àlex ha dit...

Germana gran, mentre em preparis l'arròs, tot em semblarà bé... Per cert, podria ser pitjor que semblar una medusa... Podria ser una balena blanca i que em cacessin per posar-me al zoo...

Kweilan, Calafell pot estar la mar bé, però a mi no m'ha agradat mai... Ah, jo sóc una més de les moltíssimes de l'estiu... Deu ser per això que no m'agrada!:-))

Comtessa d´Angeville ha dit...

Això necessite, família, nebots, protector factor 30, sorra... Sóc a unes quantes (moltes) hores de viatge de Bergen... Ja he sol·lucionat el meu problema, va vindre soles les ganes (haguera rebentat si no ho fan) i sembla que pel moment he aconseguit certa regularitat, just entre el primer café del dia i el moment de començar a treballar.

Gràcies per passar-te!