diumenge, de maig 31, 2009

Operació bikini

Com cada any, arriba l'operació bikini.
I com cada any, a més de menjar menys i més sa (més verdures, més planxa, menys crumpets amb nocilla, més gaspatxo, menys calamars farcits, més entrepans de pa integral, menys pollastre amb samfaina...) també s'incrementa el nombre de visites al gimnàs municipal que pago religiosament cada mes.
Els gestors de l'equipament esportiu municipal (que és el nom oficial del meu gimnàs municipal) tenen la simpatia de canviar-nos l'horari cada trimestre, de manera que les classes que t'anaven bé d'horari i els professors que et queien bé van a petar a les 12 del migdia perquè els avis jubilats i els aturats puguin fer condicionament físic amb comoditat. A les 8 del vespre ens deixen classes tan apassionants com: bodypump, steps, spinning i altres entrenaments salvatges.
Dissabte al matí solien fer una classe per a totes aquelles que som unes pringades i currem durant la setmana en feines amb horaris fixos. Es tractava de classes on la majoria érem dones d'entre 25 i 40 que l'única cosa que volem és que no ens caiguin les carns abans d'hora, després d'estar assegudes al davant d'una pantalla d'ordinador una mitjana de 8 hores al dia.
Doncs ara, no. Ara, la classe de dissabte al matí és un entrenament militar per a marines que no han pogut aprovar l'examen d'ingrés a l'exèrcit dels Estats Units per falta de forma física.
El professor (una barreja de sàdic i psicòpata) vol que siguem així:


I en canvi nosaltres voldríem ser així:

Des d'aquest humil bloc, proposo als de l'equipament municipal que de cara a l'any vinent, el tercer trimestre es deixin de pijades i posin en un horari decent una classe que es digui: Operació Bikini. I que la programin diàriament, que si no no hi cabem, a la sala!

4 comentaris:

kweilan ha dit...

Jo també aig al gimnàs però només faig pilates o alguna activitat tranquil.la...perquè tens raó hi ha classes que sembla que et preparin per ser un o una rambo qualsevol.

Josep ha dit...

No m'ho recordis!!

Anònim ha dit...

Jo tenia una profe russa, q en comptes de comptar deia "ar" "ar" "ar"!!! resulta que va ser educada en la fèrrea disciplina exsoviètica (ja està en els seus 40 tacos)... encara q no ho ha confessat, jo crec que deureia ser "soldada" i tot! ens feia anar més rectes...
G

Àlex ha dit...

Kweilan, anar anar, allò que es diu, anar, hi vaig poc, al gimnàs... Ho intento, però pago més que no pas hi vaig. Et recomano GAC, brutal.

Josep, pensava que estaves ocupat entre campanyes, mentre descansaves... Em sona que en Ridao et demanava ajuda per pujar la participació... No sabia que et sobrés temps (ni que et calgués!), amb tanta feina, per anar al gimnàs! :-))

G, és una de les qua van presentar a les Olimpíades i que després d'un procés hormonal va decidir dir-se Helmut? Si és ella, actualment treballa en el meu, de gimnàs... Una abraçada, bytheway!