dijous, de gener 08, 2009

Tornant a la realitat...

Deu dies de vacances i gairebé oblido on són les lletres del teclat del meu ordinador... Llàstima, no les he oblidades... En definitiva, que quan aconsegueixi recordar que aquella cosa amb un cordill que corre per sobre la taula de l'escriptori és el llapis de memòria i que serveix per a emmagatzemar documents i portar-los amunt i avall d'ordinador en ordinador, podré actualitzar el bloc.
Resulta que m'he deixat els textos i no puc fer gaire res de bo...
Però informo de les properes lectures i coses que s'aniran fent, a poc a poc i amb bona lletra, si els ordinadors es deixen i el llapis de memòria deixa la vaga en què s'ha declarat (com els pilots d'Ibèria, però, no la vol confessar obertament).
Així doncs, com a propers llançaments hi haurà: Berlín, llibre gràfic; POP 1280, novel·la negra.
Com a visites, Vilafranca de Conflent i Montlluís (van de pas, no hi ha excusa per anar a una i no a l'altra...).
Com a música, ja veurem. Els reis només m'han portat Reverend and the Makers i ja vaig penjar una de les seves cançons...
Au, fins demà (si el llapis em deixa i la memòria també!)

3 comentaris:

òscar ha dit...

tornant a ... l'esclava dependència de la tecnologia :)

Àlex ha dit...

No ho saps prou...
Ahir no se m'encenia l'mp3 i una mica més i em poso a plorar... Després vaig descobrir que és que les piles estaven acabades i que calia posar-n'hi de noves (i les que tenia al calaix de la cuina, suposadament noves, no ho eren...). Estic enganxada a les tecnologies! (i la meva espatlla m'odia per això!)

kweilan ha dit...

Les vacances serveixen pr desconnectar i mai millor dit :)