divendres, de maig 30, 2008

Sònar 2008

El Sònar, el gran aparador mundial del techno, que li diuen els seus organitzadors per donar-se rellevància a ells mateixos, té dues coses que el distingeixen de la resta de festivals: que es fa al centre de la ciutat de Barcelona, amb tot de moderns okupant espais urbans que habitualment estan okupats per altra fauna ja autòctona (skaters, criquetistes, avis, terrasses, guiris,... i algú del barri que s'ha perdut buscant el metro) i que la gent es col·loca directament a les 12 del migdia, sense cap pudor ni vergonya. Així, a més de ser fauna moderna són fauna col·locada, amb ulleres de sol a les tres de la matinada i empastillats a les 10 del matí. Una autèntica meravella.
Però enguany l'organització ha decidit, com l'Ajuntament i el turisme, desestacionalitzar-lo i descentralitzar-lo (paraules de nova creació de l'Ajuntament & Co.) Això vol dir que també faran servir el recinte de la Fira de l'Hospitalet (coneguda més popularment pel Gran Via 2 o l'Ikea de l'Hospi) i portar grups que ja m'explicaran a mi què tenen a veure amb el techno com són els Madness. Aquí trobareu tota la programació.
Finalment aconseguiré veure els Madness!!!! No m'ho puc creure! Eren grans quan jo era petita! Per tant, i més endavant, us passaré una crònica, si me'n recordo, del concert... Per a qui no els conegui (shame on you!), aquí trobareu la seva web.

2 comentaris:

pilar ha dit...

I et gastaràs quaranta-vuit euros???????????????

Anònim ha dit...

Barcelona, modernos, cosmopolitisme guai, música guai, festivals megaguais, performances, espais escènics, anem a fer un te i després a ioga o a dansa del ventre...tot plegat em cansa molt. Barcelona: ciutat tan guai que m'embafa.