divendres, de maig 23, 2008

Sakin, pop a la turca

I no vull dir que els turcs hagin adaptat a la seva vida el pop a la gallega, no. Vull dir que hi ha un grup de música pop turc que són francament interessants. Es diuen Sakin i són d'Istambul. Els vam conèixer gràcies al costum de comprar Cds dels grups dels països que visitem. Aquest cop hem estat de sort. Altres cops, la veritat, ha estat llençar els diners comprar segons quin cd. Ara, que per gustos, colors. Em sembla més pèrdua de diners haver editat el cd, directament,en molts casos.
De totes maneres, tornant a Sakin, és una banda molt interessant, amb un pop molt britànic, molt escoltable, molt disfrutable. És més complex del què sembla a cop d'ull.
Podeu escoltar Sakin des d'aquí, per si us fes el pes donar-hi un cop d'orella!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He d'admetre que el títol m'ha desorientat; esperava una racció de cosmopolitisme culinari barceloní i resulta que parlava de música. Estmiada blogaire, déu n'hi do. És un grup digne de convidats del programet Silenci?, un programa on els entrevistats coneixen uns músics, escriptors, il·lustradors i d'altres inutilitats que no coneix ni la seva mare. Però, ep!, deixant de banda això, no estan malament, hi ha coses molt pitjors pul·lulant pel món. A veure què ens porta del proper viatge, ho estaré esperant!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.