dimecres, de març 12, 2008

El concert de The Cure al Sant Jordi, increible!


El concert de The Cure de dilluns 10 de març ha estat un dels millors concerts que he vist els darrers cinc anys (la resta, els perdo en la nit dels temps dels concerts...).
Tres hores seguides, sense les pauses "per beure aigua" (o qualsevol altra cosa)a què ens tenen acostumats darrerament els grups "importants" que vénen per Barcelona, ja siguin els Red Hot Chilli Peppers o els Smashing Pumpkins, per posar dos exemples.
Els únics que potser han estat a l'alçada dels Cure han estat els Depeche Mode, que també van fer un concert increible, però només va durar una hora i mitja, tot s'ha de dir.
Tenen una edat, els Cure (els altres també, però vaja) i creia que si bé serien potents, doncs, això, que una hora i mitja i apa, carrer, que és tard i vol ploure. Doncs no. Tres hores, que es diu ràpid. I van tocar-ho tot, tot i tot. Van obrir amb Desintegration, que ja té mèrit des del meu punt de vista, i van tancar, si no m'equivoco, amb Why Can't I Be You? (tot i que ara puc estar confosa, ho reconec...). Van repassar Catch, Pictures of You, Lullaby, Just like heaven, Lovesong, 10.15 Saturday Night, Grinding Halt, Jumping Someone Else's Train, Killing an Arab, Boys don't Cry, Play for today, In your house, A Forest, Lets go to bed, Friday I'm in love, Lovecats, In between days, Close to me, A night like this... I me n'estic deixant unes quantes...
Però vaja, per a qualsevol que li agradin els Cure, sap a què em refereixo! Que et repassin la meitat del Seventeen Seconds, de The Head on the Door, de Disintegration, de Boys don't cry, ... fa il·lusió a qualsevol.
Dues coses. L'edat mitjana em va fer molt feliç. Era de les joves, s'ha de reconèixer. La mitjana estava als 40 i no pas als quaranta poc... Sempre s'agraeix! I la segona. Per al meu gust, va faltar Three Imaginary Boys. Aleshores ja hagués estat el deliri (tot i que A forest s'hi va acostar, i molt!)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic 100% d'acord amb tu.
Va ser una injecció d'energia positiva que encara m'alimenta!
Si tornessin la setmana vinent, repetia i si calgués pagaria el doble!
Venint de l'últim de The Police anava amb cert temor... Però van superar les expectatives de llarg.
Espero tinguem l'oportunitat de repetir!
pd. la companyia tb va ajudar...:-)
G