dilluns, d’agost 27, 2012

Quant de temps, no?

Uala!
Acabo de veure que l'última entrada del meu bloc és del juny! Quina vergonya! Quina falta de seriositat amb els meus lectors i lectores, per favor.
Però total, per dir el mateix que diuen les notícies de la tele tampoc no val la pena dir res
Novetats des del mes de juny:
-Mòbil nou que no funciona massa bé. Que no funcioni massa bé no és cap novetat, és un clàssic en mi, que m'entenc bé amb les màquines però elles no amb mi.
-Canvi d'orientació en el model d'explotació de la riquesa. És a dir, que busco curro. Si sabeu d'algo, aviseu, gràcies.
-Com que no canvio de casa, canvio la casa. Nous colors a les parets, amb tonalitats càlides típiques de la Mediterrània, que combinen perfectament amb els teixits i les textures del seu entorn.

-Liquidació d'estocs antics i canvi a la filosofia zen de "menys és més". Com que no hi cabem, hem llençat coses, buidat roba (l'hem portada a roba solidària, no us penseu que vaig llençant roba pel món), liquidat trastos i netejat a sota el llit. Tot el que ha sortit de casa no ha estat reposat. Per un espai net, buida'l.
-Adquisició de nous coneixements. He llegit. Molt. Tampoc no tenia gaire res més a fer.

Total, que no, que avui tampoc no tenia gaire res a dir. Per això no escrivia, ara que hi penso.

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Bonics colors. Quins has triat? Apa, xafardera jo també

Àlex ha dit...

Colors terra. M'agraden els tons càlids, de tardor. Sóc una fan dels grocs, taronges, ocres, vermells... Em fan sentir molt més acollida i viva. I tu, quins colors tens a casa?

jordi MR ha dit...

Per fi es pot tornar a llegir alguna cosa ben escrita encara que sigui per dir que no hi ha res a dir.

Mireia ha dit...

Hi ha una mica de tot; als llocs d'estar colors càlids ( terrós, ataronjat...) i per dormir un parell de tons de blau ( relaxants)