dimarts, de juliol 14, 2009

Apriorismes estúpids (5): "Jo faig crítica televisiva", per Ferran Monegal

Us deixo, per si a algú li interessa, el correu que li he enviat al Monegal, de BTV, i que segur que no llegirà en públic...
Si algú s'apunta a denunciar aquest farsant, almenys farem pinya. No em prenc la molèstia ni de penjar-ne una foto....

"Benvolgut senyor Monegal, o bé els seus i les seves ajudants,

els vull fer arribar la meva queixa en relació al seu programa. Vostè o vostès diuen que el fan és crítica televisiva, però en realitat no fan res més que re-ensenyar de nou totes les misèries que passen a la televisió. El crim de les nenes d'Alcàsser reproduït del programa de l'Albert Castillón, els nens que n'apallissen un altre i ho han gravat pel mòbil, els pares que han estat humiliats...

Avui mateix, sota el paraigua de denunciar els 9 minuts que Cuatro va passar ensenyant la mort d'un noi a Pamplona, en els Sanfermines, ens els ha passat, íntegres, perquè si algú no els havia vist, els pogués veure. I denunciava que Cuatro feia pornografia amb la mort del noi? Què se suposa que feia vostè? I amb la mare? Si Antena3 havia estat miserable ensenyant el dolor de la mare, vostè s'hi ha abonat, també.

Però el que em sembla ja més lamentable és que vostè es vulgui fer ressò de la detenció de Sergi Vicente a Urumchi quan estava cobrint les manifestacions de uigurs en protesta contra la violència han (ètnies xineses que estan en conflicte per diversos motius, entre els quals moviments independentistes, protestes de discriminació religiosa, problemes econòmics, persecucions contra els uigurs que han passat de ser més del 70% de la població a ser només el 30%, entre d'altres...), digui que l'han detingut per alguna cosa que vostè ni sap ni, literalment, "li interessa"... Potser és que la notícia no era prou escabrosa, prou sagnant, no hi havia prou misèria, no hi havia la Merceditas Milà ni la "ratomàquia" que tant li agrada?

Benvolgut senyor Monegal, em sembla que fa trampes i que ens intenta fer passar bou per bèstia grossa. I no és la primera vegada que ho crec, però aquest cop em sembla ja tan escandalós que li faig arribar la meva queixa, que segur que no llegirà en públic.

Ben cordialment"